Chanine vertelt over trainingsstage Italië

 

Afgelopen donderdag, 15 oktober, vertrokken we naar Savignano sul Rubicone in Italië om daar 4 dagen te trainen bij de Italiaanse synchroonzwemvereninging Seven Syncro. Hier kregen we iedere dag training van verschillende trainsters. We kregen niet alleen zwemtraining, ook landtraining, zumba en ritmisch gymnastiek.

 

Donderdagochtend om 7 uur vertrokken we met het vliegtuig naar Bologna. Hierna pakten we de trein verder. Rond half 12 kwamen we aan in het hotel en nadat we onze koffers uitgepakt hadden, liepen we meteen naar het zwembad voor een lunch en onze eerste training. Om 2 uur begonnen we met een korte landtraining van Simona Chiari, die in 2000 zelf op de olympische spelen gezwommen heeft, en gingen daarna het water in. Het was al meteen heel zwaar, maar ook erg leerzaam.

 

Vrijdag moesten we om 9 uur weer in het zwembad zijn voor een landtraining van Simona. Hier hebben we een aantal oefeningen geleerd voor onze lenigheid, kracht en stabiliteit. Hierna konden we even lekker ontspannen met een lesje Zumba! We kregen weer een lekkere lunch op het zwembad, voordat om 2 uur onze zwemtraining weer begon. Vanaf deze training waren er een aantal andere meiden en trainsters bij gekomen van andere verenigingen in Italië. ’s Avonds zijn we met alle meiden en trainsters lekker uit eten geweest!

 

Zaterdag begon onze zwemtraining weer om 9 uur. Na een half uur landtraining, gingen we verder in het water tot 12 uur. Deze training werden we getraind door de trainster van één van de andere verenigingen. Na een lunch in het zwembad begon onze landtraining. Dit keer van een trainster in ritmisch gymnastiek. Ook hier leerden we een aantal oefeningen voor onze lenigheid, kracht en stabiliteit. Dit was heel zwaar, maar ook heel leuk!

 

Zondag was alweer onze laatste dag. We begonnen dit keer een half uurtje later met onze training, om half 10. Tot half 1 kregen we zwemtraining, waarbij we onder andere twee figuren hebben geoefend en eindigden met een stukje zelfverzonnen uitvoering. Na deze training hebben we nog lekker geluncht in het zwembad, om daarna met de trein terug naar het vliegveld te gaan. Om half 6 vlogen we weer terug naar Nederland, uitgeput en met heel veel spierpijn, maar ook heel enthousiast over alles wat we gedaan hebben!

 

We hebben een ontzettend leuk, gezellig en leerzaam weekend gehad in Italië!

AlUb5B1TNgyR2nHe2HHLym-ROw6UdPusJPsH3REVLliI AmBJRCgII88hTooU7XYYcDMpsP1xlnNabb_lb4igs0vM AmdKXlOS09_V5ASVXT500eREZYhM7vPqkoLa6S3QjP-c AoXGOFIwAagyPQZubb0_VQtFSwek2VIYS7LuxUNR4V0Q ArmBYmcQaXj1MxVwyf_nWyyOiM8BH5dopP-luecdjSYF AsN0DH2EI0awBHAZfQ7aukGtSDpDNTZCbaloC8D_i7ym Atx51LXUQwrBFdb4E66CAnYKZd_EWka5DZrpO6ThBIgn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *