Opleiding trainer 2 Synchroonzwemmen

“De KNZB organiseert sinds September 2018 zelf geen kaderopleidingen niveau 1, 2 en 3 meer. Lokale ondernemers verzorgen tegenwoordig voor iedere sporttak de opleidingen op niveau 1, 2 en 3. De lokale ondernemers organiseren de opleiding en geven vorm aan de inhoud van de opleiding. Bovendien begeleiden zij de cursisten. Een van die lokale ondernemers is bijvoorbeeld SportGrowtalent.”

In het eerste half jaar van 2019 organiseert SportGROWtalent een opleiding Trainer 2 Synchroonzwemmen: 4 bijeenkomsten van 6 uur waarin zowel praktijk als theorie aan bod komen. In deze opleiding leer je hoe je verantwoord training kunt geven aan met name jeugdige synchroonzwemsters. De basis van het synchroonzwemmen wordt behandeld; verschillende onderwerpen zoals basisstuwingen, basishoudingen, basisbewegingen, lenigheid, core stability, landtraining, warming-up en uitvoering komen aan bod.

De eerste bijeenkomst is op zaterdag 16 februari 2019.

De opleiding wordt gegeven door mevrouw Ingrid Lommerse en vindt plaats in het KNZB Zwembad in Zeist.

Meer informatie over deze opleiding en een inschrijfformulier is te vinden op onze website: https://www.sportgrowtalent.nl/product/trainer-synchroonzwemmen-2/

Heeft u vragen dan kunt u mailen naar info@sportgrowtalent.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *